Kedves Olvasó! Kedves Támogató!

Ha elolvastad a történetemet, hogyan kerültem a Babson College MBA képzésére, akkor már betekintést nyerhettél az életembe. Az első félév történéseiről szóló anyagomban mélyebben ismertettem az Egyetem különlegességeit és személyes tapasztalatomat, élményeimet.

A farkasdezso.hu weboldalt magánszemélyként egyedül üzemeltetem és osztok meg szakmai és személyes cikkeket, amelyek remélem részét képezik a szakmai és egyéni fejlődésednek.

Mivel egyrészt egy ilyen oldalt nagyon nehéz fenntartani, mert semmilyen bevételt nem generál, másrészt ezt a tanulás mellett, ahogy tehetem, szabadidőmben csinálom, ezért minden támogatást szívesen fogadnék. Bármennyit is szánsz rám, előrelendít az iskola elvégzésében és ennek segítségével még jobban tudok fókuszálni a szakmai cikkek megírására.

Jelenleg közel 50 támogatóm van, és 708-an osztották meg a kampányomat. Voltak olyan emberek, akik a GoFundMe kampány hatására értesültek róla, és megkerestek privátban, hogy szívesen járulnának hozzá a tanulmányaim költségéhez.

Olyan támogatók álltak mögém, mint:

  • Ránky Katalin, a L’Oréal volt ügyvezetője,
  • Richnovszky Ádám, vállalkozó,
  • Michele Orzan, az EuCham elnöke,
  • Szabó Balázs, a CIB Bank vezérigazgató-helyettese,
  • Szeghy Szabolcs, volt válogatott futsaljátékos és Vasas csapattársam,
  • Szendrői Gábor, a Concorde MB Partners partnere,
  • Dr. Szentes Bence, Szentes Ügyvédi Iroda tulajdonosa.

Külön meg szeretném köszönni a kiemelt támogatási összeget:

  • Luterán Emesének Floridából,
  • Nagy Bálintnak, volt futsalas kollégámnak.

Továbbá szeretném megköszönni Salamon Jánosnak, Wohlmuth Máténak, Bakai Ádámnak, Schveiger Rékának, Navrasics Juditnak volt évfolyamtársamnak és földimnek, Győri Andris JÉG tagnak és Molnár Péter futballista társamnak a 10 ezer forint feletti támogatást! És nem szabad feledni a sok ismeretlen és ismerős pár ezer forintos támogatását, amely előrevisz az utamon! Köszönöm!

Egyszerre büszkeséggel és kötelességtudattal tölt el, hogy ilyen nevek döntöttek úgy, hogy támogatják a képzésemet.

A támogatást az alábbi bankszámlaszámokon teheted meg vagy a GoFundMe kampányon keresztül!

Név: Farkas Dezső
HUF Bankszámla: HU72 1040 0872 8676 6751 5083 1016
USD Bankszámla: HU97 1040 4072 8676 6751 5083 1016

Amennyiben bankszámlán keresztül támogatsz, kérlek a megjegyzésbe írd be a neved, hogy köszönetnyilvánításképpen meg tudjalak jeleníteni a következő posztomban. Előre is köszönöm szépen a támogatást!

 

Farkas Dezső az F.W. Olin Graduate School of Business, Babson College MBA hallgatója, a Jövőt Építők Generációja Egyesület elnöke, valamint a Global Shapers Budapest Hub Alumni vezetője. Beválasztották az 50 tehetséges magyar fiatal közé. Templeton Fellow. Két TEDx előadás fűződik a nevéhez. Az ASEF Young Leaders Summit kiválasztottja Luxemburgban, valamint a Youth Leaders Forum alumnija.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét