Kedves Olvasó! Kedves Támogató!

Ha elolvastad a történetemet, hogyan kerültem a Babson College MBA képzésére, akkor már betekintést nyerhettél az életembe. Az első félév történéseiről szóló anyagomban mélyebben ismertettem az Egyetem különlegességeit és személyes tapasztalatomat, élményeimet.

A farkasdezso.hu weboldalt magánszemélyként egyedül üzemeltetem és osztok meg szakmai és személyes cikkeket, amelyek remélem részét képezik a szakmai és egyéni fejlődésednek.

Mivel egyrészt egy ilyen oldalt nagyon nehéz fenntartani, mert semmilyen bevételt nem generál, másrészt ezt a tanulás mellett, ahogy tehetem, szabadidőmben csinálom, ezért minden támogatást szívesen fogadnék. Bármennyit is szánsz rám, előrelendít az iskola elvégzésében és ennek segítségével még jobban tudok fókuszálni a szakmai cikkek megírására.

Jelenleg közel 50 támogatóm van, és 708-an osztották meg a kampányomat. Voltak olyan emberek, akik a GoFundMe kampány hatására értesültek róla, és megkerestek privátban, hogy szívesen járulnának hozzá a tanulmányaim költségéhez.

Olyan támogatók álltak mögém, mint:

  • Ránky Katalin, a L’Oréal volt ügyvezetője,
  • Michele Orzan, az EuCham elnöke,
  • Szabó Balázs, a CIB Bank vezérigazgató-helyettese,
  • Szeghy Szabolcs, volt válogatott futsaljátékos és Vasas csapattársam,
  • Szendrői Gábor, a Concorde MB Partners partnere.

Külön meg szeretném köszönni a kiemelt támogatási összeget:

  • Luterán Emesének Floridából,
  • Nagy Bálintnak, volt futsalas kollégámnak.

Továbbá szeretném megköszönni Salamon Jánosnak, Wohlmuth Máténak, Bakai Ádámnak, Navrasics Juditnak volt évfolyamtársamnak és földimnek, Győri Andris JÉG tagnak és Molnár Péter futballista társamnak a 10 ezer forint feletti támogatást! És nem szabad feledni a sok ismeretlen és ismerős pár ezer forintos támogatását, amely előrevisz az utamon! Köszönöm!

Egyszerre büszkeséggel és kötelességtudattal tölt el, hogy ilyen nevek döntöttek úgy, hogy támogatják a képzésemet.

A támogatást az alábbi bankszámlaszámokon teheted meg vagy a GoFundMe kampányon keresztül!

Név: Farkas Dezső
HUF Bankszámla: HU72 1040 0872 8676 6751 5083 1016
USD Bankszámla: HU97 1040 4072 8676 6751 5083 1016

Amennyiben bankszámlán keresztül támogatsz, kérlek a megjegyzésbe írd be a neved, hogy köszönetnyilvánításképpen meg tudjalak jeleníteni a következő posztomban. Előre is köszönöm szépen a támogatást!

 

Farkas Dezső az F.W. Olin Graduate School of Business, Babson College MBA hallgatója, a Jövőt Építők Generációja Egyesület elnöke, valamint a Global Shapers Budapest Hub Alumni vezetője. Beválasztották az 50 tehetséges magyar fiatal közé. Templeton Fellow. Két TEDx előadás fűződik a nevéhez. Az ASEF Young Leaders Summit kiválasztottja Luxemburgban, valamint a Youth Leaders Forum alumnija.
0 0 Szavazatok
Article Rating
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegközi visszajelzés
Az összes megjegyzés megtekintése!