Farkas Szemlélet

Szerezd meg most a Fókuszban az értékteremtő gondolkodásmód online videókurzust! Ne maradj le a lehetőségről, még elsők között férhetsz hozzá kedvezményes áron a kurzushoz! 

Farkas Szemlélet

Volt már olyan érzésed, hogy...

01

Elakadtál az életben

A Farkas Szemlélet segít áttörni az üvegplatfont, legyőzni a mentális gátat, amivel szembe nézel. Olyan gondolkodásmódbeli javaslatokat adok, amivel áttörheted az előtted álló falat. 

02

Nyomasztanak napi problémák


A kurzus segít leküzdeni a mindennapi problémákat, mert olyan mentális képességgel ruház fel, amivel könnyebben veszed az akadályokat. 

03

Szomjazol a sikerre

Az értékteremtő gondolkodásmód videókban olyan elmetippeket és gondolatokat kapsz, amit azonnal beépíthetsz a hétköznapokba, és hatással lesz az eredményedre.

A kurzus neked való, ha...

01

tudatában vagy, hogy a gondolkodásmódod fejlesztésével képes vagy megváltoztatni az életed!

Az értékteremtő gondolkodásmód videókurzusban olyan mindsetbeli témákat érintünk, amit mind az üzleti életben, mind a magánéletben tudsz kamatoztatni. Megtapasztalhatod, hogy milyen nagyobb teljesítményt nyújtani kevesebb stressz mellett. 

Farkas Szemlélet

Miről szól a videókurzus?

A kurzus során olyan új gondolatmeneteket ismerhetsz meg, amiket átültetve a gyakorlatba magasabb szintre emelheted az életed. Olyan tapasztalatokon alapuló eszközöket adok, amik által azonnali lépéseket tudsz tenni a fejlődésed érdekében.

Többek között ennek köszönhetem, hogy egy 500 fős kis faluból eljutottam Boston elit egyetemére és sikeresen vettem az akadályokat a karrierem során.

A kurzus 10 videóból áll, és az alábbi témaköröket fedi le. 

Miért készítettem a kurzust? Miért és mire jó a kurzus? Hogyan használt a Farkas Szemléletet? 

Bemutatom azt a két értékteremtő gondolkodásmód alapot, amire a későbbiekben az egész életedben támaszkodhadsz. Ezek újra és újra előjönnek a későbbiekben, könnyebben fel fogod ismerni és jobban fogsz reagálni. 

Az emberekkel való beszélgetésem során nagyon sokszor előjön gátló, limitáló tényezőként. Erről fogok elmélkedni és tanácsot adni arra, hogyan érheted el a következő szintet a “kell” filozófiában. 

Gyakran találkoztam azzal a problémával mások esetén, hogy “nincs időm”. Erről ezernyi blogcikk, videó, tanács található a neten. De vajon tényleg az idő oldaláról érdemes megközelíteni? Vajon tényleg időmenedzsmentről beszélünk? Ennek az elemzésébe megyünk mélyebben bele. 

Sok mindent tartunk veszélyesnek és sok mindentől félünk. De vajon mit jelent valójában a félelem? Mi a különbség a félelem és a veszély között? Hogyan tudjuk ezt a magunk javára fordítani? Nah és mi a kapcsolat a motiváció és a cselekvés között? Hogyan tudunk cselekvés közben motiváltak lenni? Vagy motivációt szerezni a cselekvéshez? Ez a rész ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásáról és a hozzá szükséges technikák bemutatásáról szól!

A JÉG keretében végzett átfogó kutatás során 3 területet azonosítottunk, ami kihat a sikeres és értékteremtő gondolkodásmód fejlesztésére. Ezeket mutatom be bővebben példákkal és gyakorlati javaslatokkal, amiket beépíthetsz az életedbe!

A saját identitásunk határozzák meg, hogy kik is vagyunk. Ezt abból rakjuk össze, hogy miben hiszünk, hogyan nézünk ki, miben vagyunk jók, mit értékelünk. 

De az identitásunk félre is vezethet. Ha nem vesszük észre, akkor olyan rossz címkéket kapunk, amik a sorsunkat határozzák meg egy életre. Ezt a témakört elemezzük, hogy jobbak legyünk!


Mennyire a külső erők és mennyire a belső erők befolyásolják az életünket? Hogyan kell ehhez viszonyulnunk? Hogyan tudjuk az erők feldolgozását, megértését a magunk javára fordítani? Lássuk a medvét!

Ezt a videót arra szentelem, hogy minél több gyakorlati tanácsot kapj, amit azonnal be tudsz építeni az életedbe. A célja, hogy sikeresebb, hatékonyabb és boldogabb és hosszabb értékteremtő életet tudj élni.

Mivel nagyon fontos számomra, hogy a Farkas Szemlélet – Fókuszban az értékteremtő gondolkodásmód videósorozatból minél többet tanulj és fejlődj, ezért az utolsó videót annak szentelem, hogy kapj egy kis ízelítőt ahhoz, hogyan érdemes tervezned a következő heteidet. Hogyan érdemes elkészítened a saját naptárad. Sok sikert, fejlődésre fel!

Mire épül a Fókuszban az értékteremtő gondolkodásmód online videókurzus anyaga?

Farkas Szemlélet

Kutatások

A kurzus a Jövőt Építők Generációja Egyesület által neves és sikeres emberekkel készített interjúkra és kutatásokra épül, amiből TEDx előadás is született; valamint az Egyesület által 12 év alatt összegyűjtött szakmai tudásanyagra