a Sikeres üzletemberek hobbija

Peak Mindset Mastermind

Havi 1 nap, ami megváltoztatja az életed

Peak Mindset - 3. évfolyam-min

Kifejezetten fontosnak tartjuk, hogy a felmerülő akadályokkal kapcsolatban ne a családunkat terheljük, hanem egy erős, támogató közösségben vitassuk meg, ahol releváns visszajelzéseket kaphatunk.

Peak mindset

Mit jelent a Mastermind?

Mastermind egy zárt csoport, amelynek tagjai havonta találkoznak, hogy támogassák egymást a céljaik megvalósításában és kihívásaik leküzdésében. A Középpontban az ember, a vezetői dilemmákat és elakadásokat.

Egy vezető csak addig tudja elvinni az embereket, ameddig ő eljutott. Ezért is fordul elő az, hogy minél feljebb vagyunk egy ranglétrán, annál kevesebb emberrel tudjuk megbeszélni a kihívásainkat. Egyre kevesebb ember tud nekünk gyakorlatban működő megoldási javaslatokat adni. A mastermind csoportot úgy állítjuk össze, hogy a csoporttagok valódi és kézzelfogható tapasztalat alapú megoldásokkal tudják segíteni egymást. Így pedig a legfontosabb erőforrásokkal (pénz, idő és munkaerő) hatékonyabban tudjanak gazdálkodni.

PEak Mindset Mastermind részvételi feltételei

vezetői tapasztalat

Rendelkezel minimum 1-2 év vezetői tapasztalattal, akár menedzserként, akár vállalkozóként

Eredményesség

A szakterületeden elismert és sikeres vagy

Fiatal vezető

A korod legalább 25 és maximum 40 év

Befektetés

Hajlandó vagy pénzt fektetni a fejlődésedbe

„Abban hiszek, hogy az életben 90% vagy talán még több a hozzáálláson és gondolkodásmódon múlik. Ezt a kettőt pedig véleményem szerint leginkább egymás meghallgatása és megismerése, és az önmagunkban elmélyülés révén alakíthatjuk. Nincs nálam a bölcsek köve, de szívesen megosztom a gondolataimat, amelyek segítettek nekem egy sikeres, boldog és egyensúlyban lévő életet élni. És inspirálódom, fejlődök én is tovább az ő történetük által.”

Peak Mindset Mastermind mentora

Szabó Balázs - Mentor

Szenvedélyem a siker. Egyre kevésbé a saját sikerem. Egyre inkább a környezetem sikere. Szeretem megélni mások sikerét és szívesen járulok hozzá mások sikeréhez. Néha csak egy kis biztatás, néha valamilyen szakmai tanács, néha egy személyes példa, néha egy inspiráló gondolat. Abban bízom, hogy hozzá tudok járulni a Te sikeredhez is.

A vezetés számomra felelősségvállalás. Felelősségvállalás a saját döntéseimért és az általam vezetett csapat minden megmozdulásáért. A vezetés számomra példamutatás. Példát mutatok azzal, amit és ahogy teszek, vagy amit és ahogy mondok. A vezetés számomra inspiráció. Inspirálni minden nap, hogy a csapat maga induljon magasabb célok felé.

Mit tartalmaz a program?

Peak Mindset Mastermind

A következő évfolyam 2024 júniusában indul

6 db 4 órás Mastermind

Havonta 1 alkalommal, reggelivel összekötőtt Mastermind találkozók a tagokkal

2 db HArvard & Babson Esettanulmány

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec rhoncus feugiat laoreet.

4 db csapatépítő program

Opcionális csapatépítő program a Mastermind alkalmak után (Gootgolf, bowling, golf stb.)

1+1 Db Balatoni Hajózás

Csapatépítő katamaránozás a Balatonon, továbbá egy későbbi opció hajózásra a következő csoporttal

Random Kávézás & alumni találkozó

Kávézások és kapcsolatépítési lehetőség a korábbi 3 évfolyam tagjaival

Leadership hírlevél kurzus

16 hetes hírlevélkurzus összeszedett anyagokkal (Harvard, Babson, NYT, TED stb.)

Peak Mindset Mastermind

Farkas Dezső - facilitátor

Farkas Dezső az F.W. Olin Graduate School of Business, Babson College MBA képzésén végezte tanulmányait. (nemzetközileg a legjobb MBA program az "Entrepreneurship" területén megelőzve olyan egyetemeket, mint a Stanford, Harvard vagy MIT).

Emellett a Jövőt Építők Generációja Egyesület elnöke, valamint a Global Shapers Budapest Hub Alumni tagja. Beválasztották az 50 tehetséges magyar fiatal közé. Templeton Fellow. Két TEDx előadás fűződik a nevéhez. Az ASEF Young Leaders Summit kiválasztottja Luxemburgban, valamint a Youth Leaders Forum alumnija.

Korábban az akkor félmilliárdos árbevétellel rendelkező Innosmart Kft. ügyvezetője volt, majd később sikeresen épített fel egy informatikai brandet befektetéssel (Cégjelző néven), majd adta el a részesedését. 

Jelenleg az Okodo edukációs portál nemzetközi terjeszkedésén dolgozik, valamint vidéken üzemeltet egy élelmiszerboltot, egy kávézót és egy adventi vásárt. A szakmai blogját havonta 7000 fő látogatja (farkasdezso.hu). 

„Sokan megkerestek a Babson College elvégzése után, hogy adjam át a tudásomat. Mózes Geri barátom állt elő azzal az ötlettel, hogy mi lenne, ha Mastermind keretében lenne megvalósítva ez. Tetszett az ötlet. Egyrészt lehetőséget teremtett a Babson college által szerzett tudás átadására, másrészt ki tudjuk használni a mastermind adta előnyőket és egy nagyon erős, ütős, fejlődni vágyó és sikeres közösséget létrehozni.”

Peak Mindset mastermind

Mennyi időbefektetést igényel a program?

A program vezetők számára lett tervezve. a szempont a kis időbefektetés, nagy hatás. A program Összesen 10 hónapon keresztül tart, 10 alkalomból áll, havi egy találkozóval.

Az események időpontjai mindig közös egyeztetés alapján történnek, hogy mindenkinek megfeleljen.

A 10 hónap ára - Havi 1 alkalommal

Peak Mindset Mastermind ára

A díj rendezése csak a PEak Mindset Mastermind részvételi feltételeinek teljesítése esetén lehetséges.

Peak Mindset

Mastermind
Ft 499 000 éves díj
  • 6 db 3 órás Mastermind alkalom reggelivel
  • Tapasztalt mentor, aki jelen van minden alkalommal
  • Csapatépítő hajózás a Balatonon Katamaránnal
  • Korábbi Mastermind tagokkal való találkozás
  • 2 db Babson & Harvard Esettanulmány feldolgozása
  • A kompex program ára havi ~50 000 Ft. Hajlandó vagy ennyit költeni a saját fejlődésedre?
Limited Sale

Farkas Dezső

Peak Mindset Mastermind alapító

"A legfontosabb törekvésem a program alatt az, hogy minél több értéket teremtsek a tagok számára."
Blaumann Bence

"A Peak nem egy networking esemény, hanem egy struktúráltan felépített és átgondolt szellemi műhely ahol olyan emberek kérdésein keresztül ismerkedhetek meg olyan piaci szegmensekkel, vezetői kihívásokkal amelyekkel egyébként ilyen mélységben nem találkozna az ember. A társaság nálunk elég diverz, de megfelelően megszűrt volt ahhoz, hogy hiteles külső szemlélőként tudják megvitatni egymás problémáit. Határozottan javaslom!"

Blaumann Bence

Rejoy.hu – ügyvezető

Sándor Péter

"Számomra sokat jelentett, hogy Szabó Balázst megismerhettem a Peak Mindset Mastermind által. Tapasztalata és gyakorlatias szemlélete több általam nehézkesnek tűnő feladatra, azonnali egyszerű megoldást adott. Emellett magánéletébe is betekintést engedett, ami külön szimpatikus. Köszönöm, hogy tagja lehettem a programnak."

Sándor péter

Justfit Technology Kft. – ügyvezető

"Számomra azért volt fontos a Peak-en való részvétel, mert a hétköznapokon nem találkozom olyan kvalitású emberekkel, mint a Peak-en találkozhattam. A hétköznapi céges és magánéleti problémáimat munkám során nem tudom olyan emberekkel megbeszélni, akik hasonló, céget és magánéletet átfogó/átölelő gondokkal küzdenek, ebben a csoportban azonben megtaláltam őket. Rengeteget tudtam tanulni más emberektől, akik hasonlóan cégvezetők/családapák/cégtulajdonosok."

Pákozdi László

Pak Machine Kft. – alapító, ügyvezető

Így jelentkezhetsz a Peak Mindset Mastermind programjába?

Jelentkezel az alábbi űrlapon keresztül

Egyeztetünk egy találkozót, hogy megismerjelek

A feltételek teljesítése után szerződést kötünk

Havonta találkozunk és együtt fejlődünk

Ha megfelelsz a kritériumoknak, akkor ne habozz! Vedd fel velem a kapcsolatot

Jelentkezz a Peakbe

Ha szeretnél a programba jelentkezni, akkor az első lépés, hogy felveszed velem itt a kapcsolatot. ezt követően megkereslek egy telefonos, majd személyes találkozó erejéig. Elmondom a program tapasztalatait és megnézzük, hogy valóban neked való a kezdeményezés.

Várom jelentkezésed!

Gyakran ismételt kérdések

A 10 hónapos időszak után a csoport tagjai berkerülnek az  Alumni csoportba, ahol az összes korábbi Peak Mindset Mastermind tag is jelen van. Akik részt vettek a programon, azoknak díjmentesen félévente egy rendezvényt szervezünk, hogy megismerjék az új tagokat, és biztosítsuk a kapcsolattartási lehetőséget a már végzett Peak tagoknak. 

Alumni tagként természetesen lehetőséged van kedvezményesen egy újabb 6 hónapos program megkezdésére is. 

Első lépésként töltsd ki az oldalon található űrlapot. Ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot, mert szeretnénk megismerni téged egy online/offline találkozó keretén belül. A beszélgetés során felmérjük az előtted álló kihívásokat. Ha jobban megismertük egymást, és továbbra is működik a kémia, akkor megtörténik a szerződés és az új megalakuló mastermind csoporttal bele is kezdünk a közös kalandunkba.

A mastermind alkalmak elsősorban Budapesten. Hiszünk abban, hogy az előttünk álló kihívásokat közösen, személyesen tudjuk a leghatékonyabban megoldani, ezért online eseményt csak vis maior esetén szervezünk. 

A jelenlegi tervezett indulás 2024. június vége, július eleje. Első körben egy videohíváson keresztül megismerkedünk, és egyeztetünk egy közös katamaránozási időpontot. 

Ezt követően fogjuk megbeszélni az első alkalmat, amely könnyen lehet, hogy szeptember lesz a nyaralások miatt. A cél, hogy legyen mindenki számára megfelelő, közös időpont.  

Igen! Van lehetőség havi fizetésre is. Ennek a részleteivel kapcsolatban keress nyugodtan 

Csatlakozz a Peak Mindset Mastermind Programhoz, ha..

szeretnél új irányokat, stratégiákat felkutatni

Folyamatosan keresed a kihívásokat az életben

szeretnél lendíteni a vállalkozásodon/csapatodon

egy egymást támogató vezetői közösségre van szükséged

Szeretnél gyakorlatban is müködő vezetői megoldásokkal gazdagodni