Peak Mindset Mastermind

10 hónapos program, Ahol a legnagyobb kihívásaidra megoldások születnek

gold plazma
"Nem az teszi értékessé az embert, amit tud, hanem amit megoszt másokkal."
Mastermind egy zárt csoport, amelynek tagjai havi rendszerességgel összejönnek, hogy támogassák egymást a céljaik megvalósításában és kihívásaik leküzdésében. Középpontba helyezve vezetői dilemmákat és a vállalkozói léttel kapcsolatos elakadásokat. Működésének a lényege, hogy a csoport tagjai egy adott helyzetre / megoldandó problémára ún. „dobozon kívüli” megoldásokat kapjanak.
Hogyan néz ki a program?

Ezt a programot neked való, ha..

Rendelkezel minimum egy év vezetői tapasztalattal akár menedzserként, akár vállalkozóként

Van saját problémád, dilemmád, amit szívesen megvitatnál szituációban és korosztályban hasonló vezetőkkel

25-40 éves kor között vagy

Hajlandó vagy pénzt fektetni a fejlődésedbe

A tapasztalatemegosztás segít a szintlépésben!

Egy vezető csak addig tudja elvinni az embereket, ameddig ő eljutott. Ezzel az állítással nehéz vitatkozni. Ezért is fordul elő az, hogy minél feljebb vagyunk egy ranglétrán, annál kevesebb emberrel tudjuk megbeszélni a felmerülő problémákat. Egyre kevesebb ember tud nekünk gyakorlatban működő megoldási javaslatokat adni. A mastermind csoportot úgy állítjuk össze, hogy a csoporttagok valódi és kézzelfogható tapasztalat alapú megoldásokkal tudják segíteni egymást. Így pedig a legfontosabb erőforrásokkal (pénz, idő és munkaerő) hatékonyabban tudjanak gazdálkodni. Kifejezetten fontosnak tartjuk, hogy a felmerülő akadályokkal kapcsolatban ne a családunknak panaszkodjunk, hanem egy erős, támogató közösségben vitassuk meg, ahol releváns visszajelzéseket kaphatunk.

Csatlakozz a Peak Mindset Mastermind Programhoz, ha..

szeretnél új irányokat, stratégiákat felkutatni

Folyamatosan keresed a kihívásokat az életben

szeretnél lendíteni a vállalkozásodon/csapatodon

egy egymást támogató vezetői közösségre van szükséged

Szeretnél gyakorlatban is müködő vezetői megoldásokkal gazdagodni

Mitől más a peak mindset mastermind?

Esettanulmányok

erős vezetői közösség

Tapasztalt mentor

Diverz iparági tudás

Peak Mindset Mastermind Mentora

Szabó Balázs

Szenvedélyem a siker. Egyre kevésbé a saját sikerem. Egyre inkább a környezetem sikere. Szeretem megélni mások sikerét és szívesen járulok hozzá mások sikeréhez. Néha csak egy kis bíztatás, néha valamilyen szakmai tanács, néha egy személyes példa, néha egy inspiráló gondolat. Abban bízom, hogy hozzá tudok járulni a Te sikeredhez is.
 
A vezetés számomra felelősségvállalás. Felelősségvállalás a saját döntéseimért és az általam vezetett csapat minden megmozdulásáért. A vezetés számomra példamutatás. Példát mutatok azzal, amit és ahogy teszek, vagy amit és ahogy mondok. A vezetés számomra inspiráció. Inspirálni minden nap, hogy a csapat maga induljon magasabb célok felé.

Farkas Dezső az F.W. Olin Graduate School of Business, Babson College MBA képzésén végezte tanulmányait. (nemzetközileg a legjobb MBA program az “Entrepreneurship” területén megelőzve olyan egyetemeket, mint a Stanford, Harvard vagy MIT).

Emellett a Jövőt Építők Generációja Egyesület elnöke, valamint a Global Shapers Budapest Hub Alumni tagja. Beválasztották az 50 tehetséges magyar fiatal közé. Templeton Fellow. Két TEDx előadás fűződik a nevéhez. Az ASEF Young Leaders Summit kiválasztottja Luxemburgban, valamint a Youth Leaders Forum alumnija.

Korábban az akkor félmilliárdos árbevétellel rendelkező Innosmart Kft. ügyvezetője volt, majd később sikeresen épített fel egy informatikai brandet befektetéssel (Cégjelző néven), majd adta el a részesedését. 

Jelenleg az Okodo edukációs portál nemzetközi terjeszkedésén dolgozik, valamint vidéken üzemeltet egy élelmiszerboltot, egy kávézót és egy adventi vásárt. A szakmai blogját havonta 7000 fő látogatja (farkasdezso.hu). 

Farkas Dezső - PEak Mindset alapító

A 10 hónapos program tartalma

A program tervezett indulása 2023. június vége, július eleje – Nyáron a katamarázonással kezdünk

1 + 1 darab Katamaránozás a Balatonon

Egy csapatépítő katamaránozás a Balatonon, majd egy későbbi opció végzettként a következő csoporttal.

6 darab 4 órás alkalom

Reggelivel összekötött mastermind találkozó

6 darab opcionális csoportépítő program

A Mastermind események után elmegyünk, akinek munkája/ideje engedi, elmegyünk vagy szabadidős programokra, ahol jobban megismerhetjük egymást. (Footgolf, biliárd vagy bowling.) vagy üzleti esettanulmányokat elemzünk.

1 darab alumni találkozó

Ezen az eseményen találkozhatsz a többi mastermind csoport tagjaival és a korábbi mastermind tagokkal is.

Korábbi mastermind tagjaink mondták

A Peak nem egy networking esemény, hanem egy struktúráltan felépített és átgondolt szellemi műhely ahol olyan emberek kérdésein keresztül ismerkedhetek meg olyan piaci szegmensekkel, vezetői kihívásokkal amelyekkel egyébként ilyen mélységben nem találkozna az ember. A társaság nálunk elég diverz, de megfelelően megszűrt volt ahhoz, hogy hiteles külső szemlélőként tudják megvitatni egymás problémáit. Határozottan javaslom!
Blaumann Bence
Rejoy.hu - ügyvezető
Számomra sokat jelentett, hogy Szabó Balázst megismerhettem a Peak Mindset Mastermind által. Tapasztalata és gyakorlatias szemlélete több általam nehézkesnek tűnő feladatra, azonnali egyszerű megoldást adott. Emellett magánéletébe is betekintést engedett, ami külön szimpatikus. Köszönöm, hogy tagja lehettem a programnak.
Sándor Péter
Justfit Technology Kft. - ügyvezető
Számomra azért volt fontos a Peak-en való részvétel, mert a hétköznapokon nem találkozom olyan kvalitású emberekkel, mint a Peak-en taálkozhattam. A hétköznapi céges és magánéleti problémáimat munkám során nem tudom olyan emberekkel megbeszélni, akik hasonló, céget és magánéletet átfogó/átölelő gondokkal küzdenek, ebben a csoportban azonben megtaláltam őket. Rengeteget tudtam tanulni más emberektől, akik hasonlóan cégvezetők/családapák/cégtulajdonosok.
Pákozdi László
Pak Machine Kft. - alapító, ügyvezető

PEAK MINDSET MASTERMIND

10 hónapos program vezetőknek és vállalkozóknak
HUF 490 000 +ÁFA
  • 6 db 3 órás mastermind alkalom reggelivel
  • Tapasztalt mentor, aki minden alkalommal jelen van
  • Korábbi mastermind tagokkal való találkozás
  • Csapatépítő katamaránozás a Balatonon
  • 2 db Babson & Harvard esettanulmány feldolgozás
  • A komplex program ára havi ~50.000 Ft. Hajlandó vagy ennyit költeni a saját fejlődésedre?

Így válhatsz Peak Mindset Mastermind taggá

Jelentkezel az űrlapon keresztül

Egyeztetünk egy találkozót

Szerződést kötünk

Havonta találkozunk és együtt fejlődünk

Gyakran ismételt kérdések

A 10 hónapos időszak után a csoport tagjai berkerülnek az  Alumni csoportba, ahol az összes korábbi Peak Mindset Mastermind tag is jelen van. Akik részt vettek a programon, azoknak díjmentesen félévente egy rendezvényt szervezünk, hogy megismerjék az új tagokat, és biztosítsuk a kapcsolattartási lehetőséget a már végzett Peak tagoknak. 

Alumni tagként természetesen lehetőséged van kedvezményesen egy újabb 6 hónapos program megkezdésére is. 

Első lépésként töltsd ki az oldalon található űrlapot. Ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot, mert szeretnénk megismerni téged egy online/offline találkozó keretén belül. A beszélgetés során felmérjük az előtted álló kihívásokat. Ha jobban megismertük egymást, és továbbra is működik a kémia, akkor megtörténik a szerződés és az új megalakuló mastermind csoporttal bele is kezdünk a közös kalandunkba.

A mastermind alkalmak elsősorban Budapesten. Hiszünk abban, hogy az előttünk álló kihívásokat közösen, személyesen tudjuk a leghatékonyabban megoldani, ezért online eseményt csak vis maior esetén szervezünk. 

A jelenlegi tervezett indulás 2023. június vége, július eleje. Elsőkörben egy videocallon keresztül megismerkedünk, és egyeztetünk egy közös katamaránozási időpontot. 

Ezt követően fogjuk megbeszélni az első alkalmat, amely könnyen lehet, hogy szeptember lesz a nyaralások miatt. A cél, hogy legyen mindenki számára megfelelő, közös időpont.  

Igen! Van lehetőség havi fizetésre is. Ennek a részleteiről a Mastermind csoport vezetőjével lehet egyeztetni