Farkas Szemlélet

Értesülj először a Fókuszban az értékteremtő gondolkodásmód online videókurzus megjelenéséről, hogy kedvezményes áron juthass hozzá!

Farkas Szemlélet

Volt már olyan érzésed, hogy...

01

Elakadtál az életben

A Farkas Szemlélet segít áttörni az üvegplatfont, legyőzni a mentális gátat, amivel szembe nézel. Olyan gondolkodásmódbeli javaslatokat adok, amivel áttörheted az előtted álló falat. 

02

Nyomasztanak napi problémák


A kurzus segít leküzdeni a mindennapi problémákat, mert olyan mentális képességgel ruház fel, amivel könnyebben veszed az akadályokat. 

03

Szomjazol a sikerre

Az értékteremtő gondolkodásmód videókban olyan elmetippeket és gondolatokat kapsz, amit azonnal beépíthetsz a hétköznapokba, és hatással lesz az eredményedre.

A kurzus neked való, ha...

01

tudatában vagy, hogy a gondolkodásmódod fejlesztésével képes vagy megváltoztatni az életed!

Az értékteremtő gondolkodásmód videókurzusban olyan mindsetbeli témákat érintünk, amit mind az üzleti életben, mind a magánéletben tudsz kamatoztatni. Megtapasztalhatod, hogy milyen nagyobb teljesítményt nyújtani kevesebb stressz mellett. Iratkozz fel, hogy elsőként értesülj a kurzus elkészültéről!  

Farkas Szemlélet

Miről szól a videókurzus?

A kurzus során olyan új gondolatmeneteket ismerhetsz meg, amiket átültetve a gyakorlatba magasabb szintre emelheted az életed. Olyan tapasztalatokon alapuló eszközöket adok, amik által azonnali lépéseket tudsz tenni a fejlődésed érdekében.

Többek között ennek köszönhetem, hogy egy 500 fős kis faluból eljutottam Boston elit egyetemére és sikeresen vettem az akadályokat a karrierem során.

A kurzus 10 videóból fog állni, és az alábbi témaköröket fedi le. 

Mire épül a Fókuszban az értékteremtő gondolkodásmód online videókurzus anyaga?

Farkas Szemlélet

Kutatások

A kurzus a Jövőt Építők Generációja Egyesület által neves és sikeres emberekkel készített interjúkra és kutatásokra épül, amiből TEDx előadás is született; valamint az Egyesület által 12 év alatt összegyűjtött szakmai tudásanyagra