Lakos Lilla & Farkas Dezső szellemi műhelye bemutatja

Pénz energetikája

Itt az ideje, hogy békét köss a pénzzel!

A legtöbb embernek vegyes a kapcsolata a pénzzel. Mindannyian tudat alatt tanulunk a pénzről. Olyan fogalmakkal találkozunk, amelyek erősen befolyásolják a gondolkodásunkat. Ilyenkor alakulnak ki a tudatalatt pénzblokkok az életünkben, amelyek befolyásolják és egyben irányítjuk felnőttként a viselkedésünket és a kapcsolatunkat a pénzzel. 

Mik azok a pénzblokkok?

A pénzblokkok pénzzel kapcsolatos negatív tudatalatti meggyőződések, hiedelmek, amelyek korlátoznak minket a bőség megélésében, a vágyaink elérésében, sőt sokszor a boldogságra való törekvésben. A pénzblokkok megakadályozzák a pénzzel való kapcsolódásunkat.

Pénz energetikája workshop

A workshop 4 modulból épül fel

01

Generációs pénztraumák

A pénzhez való hozzáállás és kapcsolódás sokszor generációról generációra száll. A felmenők pénztelenek voltak, elnyomás alatt éltek, és hozhattak olyan pénzblokkokat magukkal, amelyek a mai napig meghatározzák az életed. 

Ebben a modulban segítünk újraértelmezni a pénzt. Segítünk megérteni azt, hogy miben rejlik a pénz természete, és megvizsgálunk 1-1 pénzügyi blokkot, amit Ti hoztok elő.  

02

gyerekkori pénzblokkok

A pénzblokkok gyerekkori programozásnak köszönhetőek. Körülbelül 5-6 éves korunkig ivódnak belénk a szülőktől, a környezetünktől, a társadalomtól, és válnak a tudatalattink részévé. Ezek az alapvető programok, amelyek életünk nagy részében meghatározzák a mélyen gyökerező kapcsolatunkat a pénzzel. 

Ebben a modulban a gyermekkorban kapott üzeneteket. Elővesszük a negatív közmondásokat, szólásokat, amelyek pénzblokkokat alakíthattak ki az életedben. Megvizsgáljuk általatok hozott példákon keresztül, hogy mi rejlik mögötte, és hogyan tudjátok feloldani őket. 

03

Felnőttkori pénzprogramok

Sajnos felnőttkorban is lehetséges új meggyőződéseket és hiedelmeket kialakítani vagy átvenni. Bár sokkal nehezebb, mint gyerekkorban, mivel az agyunk tudatos része is bekapcsol, és erősen kéri a logikai alátámasztást az új meggyőződéshez. Viszont ebből is következik, hogy megváltoztatni a felnőttkori pénzprogramot is ugyanilyen nehéz, mert ha az agyunk tudatos része nem kap elég logikai alátámasztást, akkor nem fogadja el az új meggyőződést. Nem is beszélve arról, ha a tudatalatti el se fogadja az új állítást. 

Ebben a modulban felnőttkori pénzprogramokat veszünk elő, és a Dilt-piramison keresztül megvizsgáljuk, hogyan tudsz változást elérni az életedben a pénzblokkok újraírásával. 

03

a pénzidentitásod átalakítása

Minden embernek van egy pénzidentitása, legyen az tudatos vagy tudattalan. A probléma akkor keletkezik, hogy nem vagy ura a pénzidentitásodnak. Ezért érdemes megismerned, hogy mit jelent a pénz identitása, és hogyan alakul ki. 

Ebben a modulban bemutatjuk a pénz identitásod 4 részét, és részletesen kielemezzük az egyes területeket. Javaslatokat teszünk számodra, hogyan tudsz javítani az adott területen. Megismerheted a saját elméd részvénytársaságát, és természetesen élő példákon keresztül megvizsgáljuk az így kialakult pénzblokkokat. 

Havonta 1 modul kerül megrendezésre

Pénz energetikája workshop

MIKOR LESZ A következő Esemény?

Április 3. 19 óra, online

Téma: Mit jelent a pénz energetikája? Miről szól a program? Egy Konkrét elemzés

A pontos linket a jelentkezést követően küldjük ki a résztvevők számára a jelentkezés során megadott email címre.

A pénz energetikája workshop limitált férőhellyel

Jelentkezés

Foglald le a helyed elsőként a különleges workshopunkra! Amennyiben nem kártyával, hanem átutalással VAGY KÉSZPÉNZBEN szeretnél fizetni, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a farkasdezso.fakt(kukac)gmail.com címen.

Pénz Energetikája Webinár

Pénz Energetikája Worshop
Díjmentes
  • 2 órás Webinár
  • Belépő 1 fő részére
  • 3 napos felkészítő hírlevél az eseményre, utána kapod meg a webinár linjét

Szeretnél részletfizetést igényelni? Kérlek jelezd a farkasdezso.fakt(Kukac)gmail.com címen vagy Facebookon.

Regisztrációs határidő: április 1.

Workshopot tartja

LAkos Lilla

Lilla Magyarorszag #1 Human Design közösségének szellemi vezetôje. Gyerekkora óta érdekli, hogyan működik az ember, hogyan lehet az emberi potenciált realizálni, a velünk született képességeinket aktiválni. Ehhez elengedhetetlen csatornázni, hogy milyen értékrendek mentén alakul az emberiség sorsa, mik az uralkodó univerzális törvények és mik az elavult értékrendek, rendszerlogikák, amik akadályozzák a fejlődésünket. 

Legfőképpen, hogyan érjek el mindazt, amit itt vagyunk ezen a földön megfejlődni? Az emberiség egyik legnagyobb találmánya a pénz, az emberiség viszonya azonban sérült vele. A pénzzel való kapcsolatunk torzult minőségeit kiigazítani emberi lényünk kibontakoztásához segít minket hozzá.  Lilla az új paradigmát csatornázza, aminek elengedhetetlen a pénzzel való kapcsolatunk tisztázása.

Farkas Dezső

Farkas Szemlélet - introkép-min

Farkas Dezső nemrég végzett Summa Cum Laude a Babson College MBA képzésén, amit nemzetközileg a legjobb MBA programnak választottak az „Entrepreneurship” területén megelőzve olyan egyetemeket, mint a Stanford, Harvard vagy az MIT. Emellett elvégezte a Pénzügy mesterszakot a Budapesti Corvinus Egyetemen.

Dezső életének középpontjában az oktatás áll. Jelenleg Magyarország leglátogatottabb oktatási platformjának, az Okos Doboznak az üzletfejlesztési igazgatója, valamint a Jövőt Építők Generációja Egyesület elnöke. De sok más kezdeményezés is fűződik a nevéhez.  

Gyerekkora óta foglalkoztatja a pénz és a pénzzel való kapcsolata. 19 évesen nekiállt tőzsdézni, karrierjét is részvénypiaci elemzőként kezdte. De szerinte a lelki gazdagság nem egyenlő a pénz mennyiségével. A pénz szükséges, de nem elégséges feltétele a boldogsághoz vezető útnak. 

 

Mi történik a workshopon?

Segítünk beazonosítani a jelenleg nálad működő pénzügyi rendszerlogikákat, majd elkezdjük felülírni mindazt, ami jelenleg korlátoz a pénzügyi szabadság megélésében. A workshop végére betekintést nyersz egy új pénzügyi gondolkodásmódba, ami az elméd által képzett pénzügyi blokkokat felszabadítja.

Egyszerű, vezetett, gyakorlatok által megtanítunk kioldani elavult energetikai minőségeket az idegrendszeredből, így helyet, teret teremtünk az új, gyümölcsözőbb pénzügyi kapcsolatodnak mentális, fizikai és szellemi síkon is. Majd további gyakorlatok segítségével segítünk, hogy önazonossá válj a pénzügyekkel kapcsolatban. 

Lilla kiigazításokat végez a személyes erőteredben. A megjelenő pénzzel kapcsolatos torzult energetikai programokat, amiket az idegrendszer működtet kiigazítjuk energetikailag is a workshopon.

Dezső és Lilla kapcsolódási pontja, hogy közösen közvetítik a számodra új pénzügyi paradigma alapjait. Segítenek elsajátítani egy új rendszerlogikát, ami segítségével elindul a pénzügyekkel kapcsolatos torzult minőségek kiigazítása.