Lakos Lilla & Farkas Dezső szellemi műhelye bemutatja

Pénz energetikája

Itt az ideje, hogy békét köss a pénzzel!

A legtöbb embernek félelmekkel teli a kapcsolata a pénzzel. Azért hoztuk létre ezt a workshopot, hogy javítsunk ezen a statisztikán! 

Gyakran azok az emberek nem jelentkeznek, akikből ellenállást vált ki az adott téma. Ha ellenállást érzel és elfáradtál önmagaddal való küzdelemben, ez a jeled! Elérkezett az idő, hogy feloldd magadban a pénzzel kapcsolatos feszültséget. Erre kíváló lehetőséged ad a workshop.

Pénz energetikája workshop

Neked szól, ha...

01

Ha ellenállást vagy izgalmat vált ki belőled a pénz

A test az igazat mutatja minden pillanatban. Ha az idegrendszered megfeszült, és te ideges vagy épp izgatott lettél, amikor a workshop leírását olvastad, akkor érezheted, hogy hatással van rád a pénz témája. Minden egyes alkalommal, amikor szóba kerül, felesleges terhet ró az idegrendszeredre. Így kommunikálja a tested, hogy itt az ideje feloldanod ezt a feszültséget, ellenállást, amivel a pénz leterheli az idegrendszered a nap minden pillanatában, gyakran tudatalatt is.

02

Ha szeretnéd megszüntetni a pénzzel kapcsolatos stresszt az életedben

A legtöbb ember azt gondolja, hogy a legnagyobb problémája, hogy sosincs elég pénze. A pénzügyi egészség a pénzzel való kapcsolatod rendezésével kezdődik. Ez határozza meg milyen minőségben van jelen a pénz az életedben és befolyásolja azt is, hogy mennyi tud hozzád áramolni.

03

Ha szeretnéd feloldani a pénzügyi blokkjaidat

Fiatalkorodtól kezdve különböző, sokszor egymásnak ellentmondó üzenetek érnek a pénzről. Akarva-akaratlanul történeteket hallasz a környezetedtől, a családodtól és a médiából. Biztos hallottad már a “piszkos anyagiak” vagy a “pénznek nincsen szaga” kifejezést. Ezek a gyakran egymásnak feszülő üzenetek mentális, szellemi és energetikai blokkokat eredményeznek a rendszeredben. A workshop középpontjában ezek kiigazítása áll különböző metódusokkal.

Mi történik a workshopon?

Segítünk beazonosítani a jelenleg nálad működő pénzügyi rendszerlogikákat, majd elkezdjük felülírni mindazt, ami jelenleg korlátoz a pénzügyi szabadság megélésében. A workshop végére betekintést nyersz egy új pénzügyi gondolkodásmódba, ami az elméd által képzett pénzügyi blokkokat felszabadítja.

Egyszerű, vezetett, gyakorlatok által megtanítunk kioldani elavult energetikai minőségeket az idegrendszeredből, így helyet, teret teremtünk az új, gyümölcsözőbb pénzügyi kapcsolatodnak mentális, fizikai és szellemi síkon is. Majd további gyakorlatok segítségével segítünk, hogy önazonossá válj a pénzügyekkel kapcsolatban. 

Lilla kiigazításokat végez a személyes erőteredben. A megjelenő pénzzel kapcsolatos torzult energetikai programokat, amiket az idegrendszer működtet kiigazítjuk energetikailag is a workshopon.

Dezső és Lilla kapcsolódási pontja, hogy közösen közvetítik a számodra új pénzügyi paradigma alapjait. Segítenek elsajátítani egy új rendszerlogikát, ami segítségével elindul a pénzügyekkel kapcsolatos torzult minőségek kiigazítása.

Pénz energetikája workshop

MIKOR LESZ A WORKSHOP?

December 12. 18:00-21:00 I. rész
December 19. 18:00-21:00 II. rész

10:00-12:00 WORSHOP I. RÉSZ

12:00-13:00 EBÉDSZÜNET

13:00-15:00 WORKSHOP II. RÉSZ

Helyszín: Online

A linket a jegy megvásárlását követően küldjük ki a résztvevők számára. 

Regisztrációs határidő: December 9.

Workshopot tartja

LAkos Lilla

Lilla Magyarorszag #1 Human Design közösségének szellemi vezetôje. Gyerekkora óta érdekli, hogyan működik az ember, hogyan lehet az emberi potenciált realizálni, a velünk született képességeinket aktiválni. Ehhez elengedhetetlen csatornázni, hogy milyen értékrendek mentén alakul az emberiség sorsa, mik az uralkodó univerzális törvények és mik az elavult értékrendek, rendszerlogikák, amik akadályozzák a fejlődésünket. 

Legfőképpen, hogyan érjek el mindazt, amit itt vagyunk ezen a földön megfejlődni? Az emberiség egyik legnagyobb találmánya a pénz, az emberiség viszonya azonban sérült vele. A pénzzel való kapcsolatunk torzult minőségeit kiigazítani emberi lényünk kibontakoztásához segít minket hozzá.  Lilla az új paradigmát csatornázza, aminek elengedhetetlen a pénzzel való kapcsolatunk tisztázása.

Farkas Dezső

Farkas Szemlélet - introkép-min

Farkas Dezső nemrég végzett Summa Cum Laude a Babson College MBA képzésén, amit nemzetközileg a legjobb MBA programnak választottak az „Entrepreneurship” területén megelőzve olyan egyetemeket, mint a Stanford, Harvard vagy az MIT. Emellett elvégezte a Pénzügy mesterszakot a Budapesti Corvinus Egyetemen.

Dezső életének középpontjában az oktatás áll. Jelenleg Magyarország leglátogatottabb oktatási platformjának, az Okos Doboznak az üzletfejlesztési igazgatója, valamint a Jövőt Építők Generációja Egyesület elnöke. De sok más kezdeményezés is fűződik a nevéhez.  

Gyerekkora óta foglalkoztatja a pénz és a pénzzel való kapcsolata. 19 évesen nekiállt tőzsdézni, karrierjét is részvénypiaci elemzőként kezdte. De szerinte a lelki gazdagság nem egyenlő a pénz mennyiségével. A pénz szükséges, de nem elégséges feltétele a boldogsághoz vezető útnak. 

 

A pénz energetikája workshop limitált férőhellyel

Jegyvásárlás

Foglald le a helyed elsőként a különleges workshopunkra! Amennyiben nem kártyával, hanem átutalással VAGY KÉSZPÉNZBEN szeretnél fizetni, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a farkasdezso.fakt(kukac)gmail.com címen.

Egyéni ajánlat

Pénz Energetikája Worshop
39 900 Ft bruttó ár
  • 6 órás workshop
  • Belépő 1 fő részére

Páros ajánlat

Pénz Energetikája Worshop
FT79800
FT 69 690 Ft bruttó ár
  • 6 órás workshop
  • Belépő 2 fő részére
kedvezmény

VIP Ajánlat

Pénz Energetikája Workshop
Ft89430
Ft 59 990 FT bruttó ár
  • 6 órás workshop
  • Belépő 1 fő részére
  • 1 példány a 9630 Ft-ért kapható A Human Design könyvből
  • Hozzáférés a 39.900 Ft-ért kapható Farkas Szemlélet - Fókuszban az értékteremtő gondolkodásmód videokurzushoz
  • Bónusz 15 oldalas Farkas Szemlélet E-book
  • 15% kedvezmény a Peak Mindset Mastermindra (amennyiben megfelelsz a jelentkezési feltételeknek)
Limitált

Szeretnél részletfizetést igényelni a két alkalomra? Kérlek jelezd nekünk privátban a farkasdezso.fakt(Kukac)gmail.com címen vagy Facebookon.